Esittely

Koiraharrastukseni alkoi jo pikku tyttönä, jolloin Jaana Kauppinen ja Anu serkkuni pitivät pientä koirakerhoa pikku tytöille kotonaan Vantaalla Korsossa.
Serkullani oli Pitkäkarvainen Collie Black Elles Idolized Beauty joka tuli serkulleni kesällä–78 ja heidän kanssaan pääsin messukeskuksen näyttelyyn–79 ja siitä se ehkä alkoi, näyttelyt ja koulutuskentät jne..

Olen harrastanut Pitkäkarvaisia Collieita jo vuodesta–82. Serkkuni luona olin tutustunut Collieen rotuna ja pentuihin ja häneltä tuli myös ensimmäinen Collie narttuni Adelaide. Adeleidella oli pennut–86.
Minulla oli muutama pentue ilman kennel nimeä.

Kennel nimen Black Sara’s sain vuonna–90. Kasvatus työssä kanta narttuni oli Black Elles Xantippa ''Sara'', tervesilmäisenä ja A lonkkaisena Sara oli hyvä alku kasvatus työlle.
Saran tassun jälkiä on jalostuskoirissa edelleen, BS Ducal Highnessin tytär BS One the Rocks ja tämän tytär BS My Mind ja tämän tytär
BS Veni Vidi Vici ja tämän tytär BS Britney ELI 5 POLVEA sekä
BS One Moonrayn tyttären tytär BS ZZ Top.

Collieiden kanssa olen harrastanut jälkeä, rauniota ja agilityä, mutta ajanpuutteen vuoksi näyttelyt ovat nykyään tärkein harrastus.
Vuolasvirta palkinnon sain ansiokkaasta kasvatustyöstä vuonna 2007, JOSTA ISO KIITOS KAIKILLE AKTIIVISILLE KASVATTIENI OMISTAJILLE.
Olen onnellinen että olen voinut antaa kantanartun jollekin kasvattajille jotka ovat aloittaneet kasvatustyön koirillani.
Vuolasvirta palkinto no: 642

Black Sara's ZZ Top

Black Sara's One Moonray

Black Sara's Britney

Black Sara's Veni Vidi Vici

Black Sara's My Mind

Black Sara's One the Rocks

Black Sara's Ducal Highness

Black Elles Xantippa

Adelaide

Black Elles Idolized Beauty

Välillä kotonani asusti 8 Collieta, nyt Colliet ovat lähinnä sijoituksessa ja kotona asuu nykyään 10 pomeranian pystykorvaa joita kasvatan kennel nimellä Linnanhaltijan ja mieheni Janne Heikura jatkaa kasvatustyötä Black Sara’s kennel nimellä. Pää paino kasvatuksessa on rodun omainen kaunis koira joka on sopusoinnussa kokonaisuuden kanssa, ei mitään liikaa eikä mitään puutu, seistessään omanarvontuntoinen ja vapaasti liikkuva.

Näyttelyssä käyn lähes joka viikonloppu,
näyttelyssä nähdään!


Kasvattajaryhmä / Porvoo 2012

Janne ja Ihaa